Шини за врзување на е-песна

Краток опис:

E-TRACK е решение за вашите прашања за врзување на товарот.

Оваа сребрена хоризонтална шина за приколка од 10 стапки е совршено сидро за вашите потреби за врзување на товар во пикап камиони, камиони со затворени кутии, рифери, големи затворени приколки, мали товарни комбиња


Детали за производот

Ознаки на производи

Параметар на производот

Име на производ

 Шини за врзување на е-песна

Ставка бр.

22008 Е-песна

Големина

10 стапки, може да се прилагоди

Материјал

Челик

MQO

1 ЕЕЗ

Површински третман

Цинк обложена

Тип

E-Track Tie-Down Rail и O-Ring сидра

Време на примерок

3-5 дена

Е-песна железница:

6.000 Lbs Јачина на кинење + 2.000 Lbs Работно оптоварување

ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ

Едноставно монтирајте ја шината за е-шина на ѕидот или подот на приколката

Е-песна О-прстен сидра

4.500 Lbs Јачина на кинење + 1.500 Lbs Работно оптоварување за секој

Услови на плаќање

T/T, L/C, Paypal, Western Union итн

Пример

Достапно

За оваа ставка

СИЛНИ и ТЕШКИ-E-Track Rail: 6.000 Lbs Јачина на кинење + 2.000 Lbs работен товар.Сидра на О-Прстен на е-петека: 4.500 Lbs Јачина на кршење + 1.500 Lbs Работно оптоварување за секој.Безбедно обезбедете го вашиот товар и товари.

УНИВЕРЗАЛНО и Флексибилно:E-трагата е врвен во системите за врзување на товарот што ќе ве стави под контрола на вашиот товарен транспорт користејќи силен систем за врзување што работи насекаде, со стотици опции за обезбедување на сите потреби на товарот. се универзални, одлични за камиони со затворени приколки, товарни комбиња, рамно лежиште, RV, магацини, гаражи.Исто така одличен систем за врзување за ATV, UTV и мотоцикли.

DРАБОТНИи ВИСОК КВАЛИТЕТ:Шините за е-шини може да се монтираат на подот на камион со рамно лежиште или приколка за помошна приколка за оптимално врзување на ATV, автомобил и мотоцикл.Тие исто така може да се постават на ѕид за лесно обезбедување на мала опрема, електрични алати, брави за товарење на товарни шипки, граѓа, лични предмети, пакети и други видови товар.Е-патеките може да се користат самостојно или во пар за да се обезбедат големи оптоварувања. И двете шини за врзување на шините и О-прстените се направени од галванизиран Цврст челик за крајна отпорна на временски услови, отпорност на 'рѓа и корозија, доволно силни и за внатрешна и за надворешна употреба.

ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ: Едноставно монтирајте ја шината за е-шина на ѕидот или подот на приколката, притиснете ја рачката на завршните приклучоци на пружината, потоа вметнете ги фитинзите во отворите на E Track Rail за да создадете безбеден систем за врзување на пругата за ATV, UTV, автомобил , или тркала за мотоцикл. Лесно прикачете е-патека на подот или ѕидовите на вашата приколка или каде било на друго место што ви требаат повеќе точки за врзување. системот Е-патека брзо станува најпопуларното поставување за врзување за паметни камионџии насекаде.

Поврзани слики

rth (2)
rth (1)

Апликација

Апликација

Нашиот саем

Нашиот саем (1)
Нашиот саем (2)

  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

    Категории на производи