Вграден прстен за врзување за приколки за ATV и мотоцикли и UTV

Краток опис:

Д-прстен

Заврзувачки штипки и прстени

Вградена монтажа

Сидра за врзување на приколката


Детали за производот

Ознаки на производи

Параметар на производот

Име на производ

Вграден прстен за врзувањезаАТВ и приколки за мотоцикли и UTV

Ставка бр.

22029 прстен за врзување на приколката

Големина

4.875 во висок и 4.5 во ширина

Материјал

Челични Д-прстени

Тип

Вграден прстен за врзување

Површински третман

Цинк обложена

вдлабнати Д-прстени

3" x 3-1/4"

Време на примерок

3-5 дена

Тежина

0,6 кг

MOQ

1 ЕЕЗ

Пример

Достапно

Услови на плаќање

T/T, L/C, Paypal, Western Union итн

Пристаниште за вчитување

Нингбо

За оваа ставка

1. Овој сидро прстен- Вградениот прстен за прицврстување на тава е одличен за монтирање во подот на приколката за ремените за врзување на приколката за да се обезбеди вашиот товар.Совршено за приколки за АТВ и мотоцикли и за приколки со УТВ и за санки. Овој спој е висок приближно 4,875 и широк 4,5 инчи. Врзувањето обезбедува цврста точка за прицврстување на вашиот товар со ремени или кабли за банџи

AD-прстенот се ротира за 90 степени за да можете да закачите ремени од повеќе агли

B. Вградениот дизајн овозможува товарот да се лизга преку прстенот без пречки

2. Големина на Д-прстените- Може да бидат поддржани плочи во 4-7/8" x 4-1/2", вдлабнати Д-прстени во 3" x 3-1/4", завртки за кочија и самозаклучувачки навртки.Квадратните дупки за завртки 1/2" x 1/2" се совршени завртки за да се примат завртките за да се обезбеди мазна површина. Дијаметар на прстенот: 1/2"; Внатрешен дијаметар на прстенот: 1-3/8"; Димензии на вдлабнатина: 3- 3/8" широк x 3/4" длабоко; Димензии на дупката за завртки: 3/8" широк x 3/8" висина

3. Јачина на прекин на собранието-Овие тешки Д-прстени се изработени од висококвалитетен челик со цинк обложен за отпорност на 'рѓа и корозија.А врвниот материјал и професионалната изработка ги прават производите поцврсти и побезбедни.Секој Д-прстен има јачина на прекин од 6.000 lb.

4. Заштитете ја стоката во транзит- Овие котви D-Ring се идеални за додавање точки за врзување на камион, приколка, SUV, брод за носење тешки товари што го штити товарот од паѓање или кршење поради потреси и судири, како и намалување на бучавата и тресењето.Ги решава грижите и ја подобрува безбедноста на транспортот.

5. Широк опсег за примена-Прстенот Д не е неопходен само во транспортот, туку и во секојдневниот живот.Има добра носивост што може да се користи за приколки или мотоцикли кои се расипуваат, за врзување картони на палети во складиште и за закотвување чамци и пристаништа на пристаништето. Оваа точка на прицврстување се преклопува кога не се користи и е дизајнирана да се монтира исплакнете во подот на приколката.

6. Инсталиран за неколку минути- Овие Д-прстени бараат насочување, или сечење дупка во подот со пила со дупчиња и длето.Може да се заврши за неколку минути што е едноставно и практично. Кога се користи прстенестиот дел се крева за нанесување и лежи кога не се користи.

Поврзани слики

jty (3)
jty (2)
jty (1)

Апликација

Апликација-за-прицврстување-прстен

Нашиот саем

Нашиот саем (1)
Нашиот саем (2)

  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

    Категории на производи